Dagelijks open van 9 tot 18u.

Dagelijks open van 9-18u

Outdoor speelpark

Lekker buiten spelen en ravotten!

Buitenspelen in het leukste park van Friesland. Wees een piraat op een echt piratenschip, beklim de klimtoren of relax in een nestschommel. Of je nu lekker vies wordt in het zand, klimt, schommelt of draait totdat je duizelig bent, alles kan en mag op De Naturij. Dagje Vrij? De Naturij!

Previous slide
Next slide

De Speeltuin

Schommelen, wippen, glijden, draaien, klimmen en nog veel meer. Het kan allemaal bij ons in het Outdoor Speelpark. Er is een megagrote zandbak met piratenschip en bijbootje en het grote speeltoestel: een klim-klautertoestel van 20 meter lang en 8 meter hoog. En in de zomer is er ook nog een groot springkussen!

De Verkeerstuin

Ontdek spelenderwijs het verkeer. In de verkeerstuin vind je een mooi geasfalteerd parcours met rotondes, zebrapaden, verkeersborden en verkeerslichten. Je mag gratis rondrijden op één van onze skelters. Rijden maar!

De Verkeerstuin heeft een winterstop. 

Previous slide
Next slide

Spartelbad

Soms is het fijn om even te kunnen koelen… Bij warm weer is er voor jonge kinderen een Spartelbad. Waterdiepte ongeveer 60 cm. 

Midgetgolfbaan

Een leuke aanvulling op jouw dagje uit! Naast De Naturij vind je één van de betere wedstrijd minigolfbanen van ons land. Menig record is op deze baan gevestigd.

De minigolfbaan staat los van De Naturij en zal apart gereserveerd en betaald moeten worden. De ingang van de golfbaan vind je direct links van de entree van De Naturij; door het hek.

Voor meer informatie zoals prijzen, openingstijden en contactgegevens over de minigolfbaan: www.mgc-drachten.nl.

Previous slide
Next slide

Ontdek De Naturij!

Kun je er geen genoeg van krijgen?

Het hele jaar naar De Naturij met een jaarkaart.