Dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur 

Dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

Dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

Indoor Speelhal

Eindeloos klimmen
en klauteren!

De indoor Speelhal is een overdekte speelplek voor eindeloos speelplezier. Zo kan je het hele jaar door bij ons spelen, zelfs wanneer het slecht weer is. Klim in de hoge klimtoren (met uitkijk over het Naturij terrein) als je durft, neem een duik in de ballenbak of roetsj van de glijbanen. Nog meer actie? Spring zo hoog als je kan op één van de trampolines, rijd een rondje op één van de trapauto’s of slinger aan een touw en klim en klauter door onze indoor speelhal.

Dagje Vrij? De Naturij!

Let op: de Speelhal is elke maandagochtend gesloten tot 12.00 uur i.v.m. schoonmaak, dit geldt ook voor de maandagen in de vakanties. 

Vorige slide
Volgende slide

Vermaak voor iedereen

Het indoor Speelhal van De Naturij is voor alle kinderen, ook aan de jongere kindjes is gedacht. Peuters kunnen in de ballenbak met klimtorentje en kleine glijbaan. De ballenmachine met vrolijke lichtjes en geluiden is al een hele belevenis op zich. Voor de aller-allerkleinsten is er een soft play mat waar naar hartenlust veilig gespeeld kan worden.

Ontspannen en genieten!

Ouders, opa’s en oma’s kunnen alles in de gaten houden met een kopje koffie en wat lekkers. De indoor Speelhal heeft een restaurant waar koffie, thee, limonade, cappuccino, warme chocolademelk met slagroom, koeken, snoepgoed, slushpuppies, ijsjes, tosti’s en hotdogs te krijgen zijn. Tussen de middag zin in een broodje of een snack? Dat kan ook!

Vorige slide
Volgende slide
Lekker in de ballenbak

Ontdek De Naturij!

Kun je er geen genoeg van krijgen?

Het hele jaar naar De Naturij met een jaarkaart.