Coronamaatregelen De Naturij

Lees alle onderstaande informatie goed door:

Het is vanaf 25 september 2021 weer verplicht om te reserveren voor toegang tot het park. Voor de Speelhal is een aparte reservering nodig, naast de reservering voor het park.

Alle basisregels van de coronamaatregelen blijven gelden: Blijf thuis bij klachten en laat je testen voordat je de deur uit gaat. Ook als je al volledig gevaccineerd bent: handen wassen, nies en hoesten in de elleboog, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten. Wees nog steeds voorzichtig, het dringende advies van de overheid blijft 1,5 meter afstand houden.

Doe de coronagezondheidscheck voordat je De Naturij bezoekt. Bij ‘ja’ op één van de vragen stel je je bezoek uit:

Vragen gezondheidscheck

1. Had je de afgelopen 24 uur last van 1 van de volgende klachten?

2. Heb je corona?

Is dit vastgesteld met een coronatest? Dan hoor je van de GGD wanneer je weer naar buiten kunt.

3. Heeft je huisgenoot milde coronaklachten én koorts?

4. Heeft je huisgenoot milde coronaklachten én benauwdheidsklachten?

5. Heb je een huisgenoot met corona?

Had je de afgelopen 10 dagen nauw contact met je huisgenoot?

6. Ben je in quarantaine omdat je:

– nauw contact had met iemand die corona heeft of had?

– in corona risicogebied was?

Bij 1 keer ‘ja’ op de vragen kom je niet naar De Naturij. Als je al tickets had gekocht dan kun je deze laten omboeken via Ticket Support.

Reserveren voor het park

Er geldt geen begin- of eindtijd voor het park (behalve onze openingstijden). Wij werken niet met de QR code (het coronatoegangsbewijs). We vragen alle bezoekers wel te reserveren en de bovendstaande gezondheidscheck te doen:

Reserveren voor het park kan via deze link: Koop je ticket hier online en/of reserveer.

SPEELHAL

Voor de Speelhal moet apart gereserveerd worden. Dit geldt ook voor groepen, kinderfeestjes en schoolreisjes. Voor spelen in de Speelhal geldt wel een begin- en eindtijd. Is je tijdsblok afgelopen dan moet iedereen weer naar buiten. Ga pas naar binnen wanneer je tijdsblok begint. Ben je te laat dan heb je geen recht op langer spelen in de Speelhal.

Voor het reserveren van de Speelhal vragen we per volwassene een klein bedrag. Dit om misbruik van het reserveren te voorkomen. Reserveer alleen als je zeker weet dat je komt op het door jouw gekozen tijdsblok, we geven geen geld terug voor de reserveringen.

Via deze link is te reserveren voor de Speelhal: Reserveer hier je tickets voor de Speelhal

Let op, reserveer tickets voor de volwassenen EN kinderen die naar binnen willen. Kinderen mogen niet zonder begeleiding naar binnen.

Toegang tot de Speelhal is alleen geldig i.c.m. een Naturij abonnement of toegangstickets tot het park. Je kunt dus niet alleen maar kaartjes kopen voor de Speelhal.

Overige regels

Het Restaurant is open, maar daar mogen een beperkt aantal mensen zitten. Afhalen is mogelijk, het terras is open. Koffie/thee, fris, patat, ijs, etc. zijn gewoon verkrijgbaar. Graag alle afval netjes in de prullenbak gooien en dienbladen, borden, kopjes en flesjes e.d. terug brengen.