Dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur. 

Dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

Dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

Op zondag 6 oktober is het weer Kinderdierendag!

Een dag in het teken van dieren! Met verschillende kraampjes, gave demonstraties en leuke activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld de dierenambulance of ga naar Stichting Kat in Nood. Proef honing van de imker en leer van alles over bijen.

*Helaas zijn de speurhonden door omstandigheden niet aanwezig vandaag. Gelukkig zijn er nog een hoop andere leuke dingen te zien en te beleven!

Kinderdierendag is op zondag 6 oktober van 11.00 tot 15.00 uur.

Natuurlijk is er op deze dag nog heel veel meer te doen op De Naturij. Loop een natuurpad, bezoek het Reptielenhuis of ga spelen in de indoor Speelhal. Honger gekregen van het spelen? We hebben de lekkerste ijsjes en heerlijke snacks in het restaurant.

Kom en beleef een onvergetelijke dag bij De Naturij!

De Naturij is geopend van 9.00 tot 18.00 uur.
Voor Kinderdierendag is de normale entree van toepassing, bij de kassa. Om mee te doen aan de leuke activiteiten betaal je niks extra’s. Voor abonnementhouders is het gratis.

Parkeren

Bij drukte: Pak de fiets of kom lopend, indien mogelijk. Kom je toch met de auto; parkeren is gratis maar let goed op waar je wel en niet mag parkeren! Is onze parkeerplaats vol? Volg dan de borden P2 of P3 van De Naturij. De oranje lijnen op de onderstaande kaart geven de looproute aan.

Bij dit evenement worden opnames gemaakt. Deze opnames gebruiken wij voor verschillende publicatiedoeleinden (krant, promotiemateriaal, social media, etc.). Ook kan er pers aanwezig zijn. Opnames worden achteraf niet verwijderd van Facebook e.d.