Stem op Stichting De Naturij bij de Rabo ClubSupport!

Ons Reptielenhuis is aan een grondige renovatie toe. Er komen nieuwe terrariums, kozijnen moeten worden vervangen/gerepareerd en wanden en vloeren worden opgeknapt. Ook komt er een nieuwe sluis om tocht tegen te gaan. Met behulp van de Rabobank Club Support hopen we zo weer een prachtig verblijf te creëren voor onze reptielen zodat de kinderen weer kunnen genieten van de bijzondere dieren.

Over ons
Stichting De Naturij is een begrip in heel Noord-Nederland. Het is een uniek natuur- en recreatiegebied aan de rand van Drachten. De Naturij heeft behalve de kinderboerderij ook een grote speeltuin, overdekte Speelhal en vele andere leuke, leerzame voorzieningen, waaronder een Verkeerstuin en een educatief milieu- en natuurcentrum. Eén van de speerpunten van De Naturij is dat het een fijne speel -en ontdekkingsplek wil zijn voor elk kind, al dan niet met een beperking.

Ben je lid van de Rabobank stem dan via de Rabo-website of de Rabo-app tussen 5 oktober en 25 oktober bij de Rabo ClubSupport op Stichting De Naturij.