Reserveren voor Speelhal mogelijk!

Het is mogelijk om te reserveren voor de Speelhal. Om iedereen een kans te geven om te spelen hebben we tijdsblokken. Per maandag 12 oktober gaat het reserveren in.

ALLE RESERVERINGEN VOOR DE SPEELHAL, VANAF DONDERDAG 15 OKTOBER, KOMEN PER DIRECT TE VERVALLEN. Er mogen vanaf 15 oktober maar 30 mensen binnen zijn, inclusief kinderen t/m 12 jaar. Hierdoor komen alle reserveringen die gemaakt zijn te vervallen. We gaan we het systeem aanpassen op de nieuwe regels.

Eten/drinken kopen in de Speelhal is niet meer mogelijk. Het is niet toegestaan om eigen eten/drinken te nuttigen in de Speelhal. Voor vandaag, woensdag 14 oktober, gelden nog de oude regels en de reserveringen voor de Speelhal van vandaag blijven zoals die zijn.


Hoe werkt het?

Eerst koop/reserveer je tickets voor De Naturij. Deze tickets geven toegang tot het park. Had je al gereserveerd voor De Naturij? Dan hoef je niet nog een keer te reserveren.


Hoe reserveer ik voor de Speelhal?

Via deze link (zie ook bij knop tickets bestellen op de site) reserveer je voor de Speelhal. Hiervoor krijg je aparte tickets omdat dit tijdsblokken zijn. Reserveer voor volwassenen EN voor de kinderen.


Aan de kassa

Aan de kassa laat je je entreebewijzen voor De Naturij zien EN je entreebewijzen voor de Speelhal. Vervolgens krijgt elke persoon die gereserveerd heeft voor de Speelhal een kaartje mee voor de Speelhal. Deze lever je bij binnenkomst Speelhal weer in.


In de Speelhal

Aan het einde van het tijdsblok verzoeken we iedereen om weer naar buiten te gaan. Bij te laat komen wordt je tijdsblok niet verlengd. Volg aanwijzingen van medewerkers op.
Houd onze berichtgeving in de gaten. Bij nieuwe maatregelen kunnen ook onze regels aangepast worden.