Dagelijks open van 9 tot 18u.

Dagelijks open van 9-18u

Reserveren 1e paasdag!

Eerste Paasdag hebben we weer Paasfestijn! Eitjes zoeken voor de kinderen, leuke spelletjes en natuurlijk zijn er een hoop jonge dieren geboren!

HET IS RUSTIG, RESERVEREN IS NIET MEER NODIG! KOM VANMIDDAG NOG LANGS. EITJES ZOEKEN IS TOT 15.00 UUR.

Omdat we 1e paasdag drukte verwachten hebben we besloten dat voor 1e paasdag (zondag 9 april) gereserveerd moet worden voor de entree van ons park. Dat geldt voor ALLE bezoekers, met en zonder abonnement.

Hoe werkt het reserveren?

Je kan kiezen tussen een ochtendreservering (09.00-15.00 uur) en een middagreservering (15.00 – 18.00 uur). Eenmaal binnen mag je blijven zolang je wil.

Reserveren voor zondag 9 april:

>>> KLIK HIER OM TE RESERVEREN VOOR ZONDAG 9 APRIL, 1E PAASDAG <<<

Reserveren met abonnement:

  1. Klik op bovenstaande link om te kunnen reserveren
  2. Heb je een abonnement, log dan in, rechtsboven in het scherm. (Inloggen kan met je e-mailadres dat bekend is bij je abonnement. Via wachtwoord vergeten kun je zo nodig een nieuw wachtwoord aanmaken. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op via receptie@naturij.nl.)  Als je inlogt (rechts boven in het scherm) komt je bestelling uiteindelijk op 0 euro te staan. De abonnementspasjes moeten wel mee bij het bezoek!
  3. Kies het dagdeel waarop je naar binnen wil; 9 April Ochtend entree 09:00 tot 15:00 OF 9 April Middag entree 15:00 tot 18:00. Kies het aantal personen. Kies een tijdblok waarop je naar binnen wil. Klik op bevestigen en rond je bestelling af.
  4. Je krijgt de reservering binnen op de mail. Check je spambox (mapje ongewenste mail) als je niks binnen krijgt. 
  5. Neem je reservering uitgeprint mee of toon de e-mail op je scherm. Houd de e-mail gereed wanneer je bijna aan de beurt bent bij de receptie.

Reserveren zonder abonnement; koop online je entreetickets

  1. Klik op bovenstaande link om reserveren
  2. Kies het dagdeel waarop je naar binnen wil; 9 April Ochtend entree 09:00 tot 15:00 OF 9 April Middag entree 15:00 tot 18:00. Kies het aantal personen.
  3. Kies een tijdblok waarop je naar binnen wil. Klik op bevestigen en rond je bestelling af en betaal de bestelling via Ideal. Je hebt nu alvast je entreetickets gekocht en tegelijk je reservering gedaan.
  4. Je krijgt de reservering binnen op de mail. Check je spambox (mapje ongewenste mail) als je niks binnen krijgt. 
  5. Neem je reservering uitgeprint mee of toon de e-mail op je scherm. Houd de e-mail gereed wanneer je bijna aan de beurt bent bij de receptie.

Let op:

*Heb je zelf een abonnement en gaan er mensen mee die geen abonnement hebben? Dan reserveer je daar apart voor (dus niet inloggen) en reken je apart af. Wij controleren de pasjes en de reserveringen bij de ingang.

*Heb je een abonnement neem dan alle pasjes mee van iedereen die op het abonnement staat.

* Tip: Kijk van te voren online of je abonnement nog geldig is. Verlengen is online ook mogelijk. Of kom van tevoren op een rustige dag langs om te verlengen aan de kassa.

*Lukt er iets niet of gaat er iets mis, neem dan contact met ons op via receptie@naturij.nl. Vermeld je naam en telefoonnummer. Heb je een abonnement, zet dan ook je adres er in (ter controle, er zijn vaak meer mensen met jouw naam).

*Houd je reservering gereed wanneer je bijna aan de beurt bent bij de kassa.

*Kinderen onder de 2 jaar hoeven niet te reserveren/te betalen.

De reservering/tickets geven alleen toegang tot het park en niet voor het eitjes zoeken. Kaartjes voor het eitjes zoeken kun je kopen op het park en daar is niet voor te reserveren. Daarbij geldt vol is vol. Voor het paaseitjes zoeken vragen wij €2,50 per kind.

Zie hier alle informatie over het Paasfestijn.

*Reserveer alleen als je echt van plan bent om te komen.

*Kom aan in het tijdsblok dat je gereserveerd heb. Eenmaal binnen mag je blijven tot sluitingstijd.