Dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Let op: vrijdag 24 maart is De Naturij gesloten vanaf 14.00 uur. 

Wij zijn dagelijks geopend!

Reptielendag 27 februari

Een spannend begin van de voorjaarsvakantie…. Maandag 27 februari hebben we Reptielendag! Zet het alvast in je agenda. De dag zal van 11.00 tot 16.00 uur zijn.

Repticura neemt bijzondere dieren mee die je kunt bewonderen. Een aantal van deze dieren mag je zelfs aanraken en als je durft, vasthouden. Weet jij hoe een slang aanvoelt? Je mag het komen ervaren.

Omdat De Naturij 50 jaar bestaat komen er wat extra en extra bijzondere dieren mee. Welke dat zijn? Dat weten wij zelfs niet! Kom en laat je verrassen.

Let op: Voor het op de foto gaan met een slang moet je betalen. Deze foto’s worden gemaakt door een fotograaf, je krijgt de foto’s direct mee naar huis. De prijzen zijn:

Foto 10 x 15 = €5,- (3 foto’s voor €12,50)
Grote foto (A4) = €10,- (3 foto’s voor €25,-)

Om de reptielen te bekijken en mee te doen aan bijvoorbeeld een speurtocht zijn geen extra kosten verbonden. Aanmelden voor de activiteiten is niet nodig.

De rij voor Repticura zal buitenom zijn. Houd rekening met de weersomstandigheden. Bezoekers zullen in groepjes worden toegelaten. Is het erg druk? Ga dan eerst wat anders leuks doen.

Het is mogelijk dat bepaalde reptielen niet beschikbaar zijn op het moment van bezoek. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat een dier even rust nodig heeft, dierenwelzijn gaat bij ons altijd voor.

Honden zijn niet toegestaan binnen.

De Naturij kan foto’s of video’s (laten) maken van het park en haar bezoekers. Deze opnames kunnen wij gebruiken voor publicaties en promotionele doeleinden. Ook pers kan aanwezig zijn, met name tijdens evenementen. Wil je niet gefotografeerd of gefilmd worden? Mijd dan het gebied waar de opnames plaatsvinden.

Foto’s worden achteraf niet verwijderd van sociale media.