Dagelijks open van 9 tot 18u.

Dagelijks open van 9-18u

Paasfestijn zondag 9 april

Paasfestijn 1e paasdag

Eitjes zoeken op De Naturij! Elk jaar is het weer een feestje! Alle paaseitjes die ze vinden mogen de kinderen zelf houden. Om het nog leuker en spannender te maken is er elke zoekronde een gouden ei verstopt. Vind je die? Dan krijg je een extra prijsje!

Hoe werkt het eitjes zoeken

   • Je koopt een kaartje buiten bij het kraampje (voor het Reptielenhuis). Voor 1 ronde eitjes zoeken vragen we €2,50 per kind. Graag contanten mee (liefst gepast en geen groot geld).

    • Er zijn verschillende rondes waarin kinderen eitjes kunnen zoeken, opgedeeld in leeftijdscategorieën.

     • Bij elke nieuwe ronde wordt de groep opgehaald bij de kraam voor het Reptielenhuis. Per ronde geldt: vol = vol. Wanneer een ronde uitverkocht is kan je alvast een kaartje kopen voor een ander tijdstip.

      • Alle paaseitjes die de kinderen vinden mogen ze houden.

       • Per ronde is er een gouden ei verstopt. Wie het gouden ei vindt wint een extra prijsje!

        • Ouders mogen niet mee. Het eitjes zoeken is voor de kinderen! Bij elke ronde is er begeleiding bij. Bij de jongste groep mogen de ouders wel mee maar het zoeken mogen de kindjes zelf doen!

        • Het paaseitjes zoeken is van 11.00 tot 15.00 uur

       Bij mooi weer zijn er buiten ook spelletjes te doen (onder voorbehoud van voldoende bezetting). Ook is er een speurtochtje voor de jongere kinderen en een speurtocht voor de wat oudere kinderen.

       En natuurlijk kan iedereen langs de dieren, je kunt heerlijk buiten spelen in het Speelbos of de speeltuin en de Speelhal en het Reptielenhuis zijn ook open.

       Ook hebben we een kleurwedstrijd! Bij het kraampje liggen kleurplaten. Neem eentje mee, kleur die thuis zo mooi mogelijk in en lever ze weer in bij de receptie voor maandag 17 april. De 3 mooiste kleurplaten winnen een prijs: Word een dierverzorger op De Naturij!

       Let op: Omdat we drukte verwachten moet voor 1e paasdag de toegang gereserveerd worden voor het park! Dit geldt voor ALLE bezoekers, met en zonder abonnement. Hoe je kan reserveren lees je hier: Reserveren voor 1e paasdag

       De reservering is alleen voor de toegang van het park en niet voor het eitjes zoeken!

        

       De Naturij kan foto’s of video’s (laten) maken van het park en haar bezoekers. Deze opnames kunnen wij gebruiken voor publicaties en promotionele doeleinden. Ook pers kan aanwezig zijn, met name tijdens evenementen. Wil je niet gefotografeerd of gefilmd worden? Mijd dan het gebied waar de opnames plaatsvinden.

       Foto’s worden achteraf niet verwijderd van sociale media.