Lees dit voor een bezoek aan De Naturij!

DE NATURIJ IS OPEN!!

Lees alle onderstaande informatie goed door:

Alle basisregels van de coronamaatregelen blijven gelden: Blijf thuis bij klachten. Ook als je al gevaccineerd bent: handen wassen, nies en hoesten in de elleboog, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten. Wees nog steeds voorzichtig en houd je aan de 1,5 meter afstand.

Voor bezoek geldt:

Het is niet meer verplicht om te reserveren voor toegang tot het park, het blijft voorlopig WEL VERPLICHT OM TE RESERVEREN VOOR DE SPEELHAL.

SPEELHAL

Voor de Speelhal moet apart gereserveerd worden. Dit geldt ook voor groepen, kinderfeestjes en schoolreisjes. Voor spelen in de Speelhal geldt wel een begin- en eindtijd. Is je tijdsblok afgelopen dan moet iedereen weer naar buiten. Ga pas naar binnen wanneer je tijdsblok begint. Ben je te laat dan heb je geen recht op langer spelen in de Speelhal.

Voor het reserveren van de Speelhal vragen we per volwassene een klein bedrag. Dit om misbruik van het reserveren te voorkomen. Reserveer alleen als je zeker weet dat je komt op het door jouw gekozen tijdsblok, we geven geen geld terug voor de reserveringen.

Via deze link is te reserveren voor de Speelhal: Reserveer hier je tickets voor de Speelhal
Let op, reserveer tickets voor de volwassenen EN kinderen die naar binnen willen. Kinderen mogen niet zonder begeleiding naar binnen.

Toegang tot de Speelhal is alleen geldig i.c.m. een Naturij abonnement of toegangstickets tot het park. Je kunt dus niet alleen maar kaartjes kopen voor de Speelhal.

Overige regels

Enkele binnenruimtes zijn nog gesloten (Reptielenhuis). Het Restaurant is open, maar daar mogen een beperkt aantal mensen zitten. Afhalen is mogelijk, het terras is open. Koffie/thee, fris, patat, ijs, etc. zijn gewoon verkrijgbaar. Graag alle afval netjes in de prullenbak gooien en dienbladen, kopjes en flessen terug brengen.

Tickets omboeken

Heb je tickets gekocht en kan je toch niet komen? Omboeken kan via Ticket support. Houd je tickets bij de hand.

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bij ons is weer mogelijk. Boeken kan via Kinderfeestjes – De Naturij

Het Reptielenhuis is gesloten i.v.m. een grote verbouwing. Het duurt even maar dan hebben we er straks iets heel moois voor terug.