Lees dit voor een bezoek aan De Naturij!

DE NATURIJ IS WEER OPEN!!

Lees alle onderstaande informatie goed door:

Bij de entree is een mondkapje verplicht. Vergeet niet om te reserveren voor een bezoek aan De Naturij!

Per reservering mogen er maximaal 4 volwassenen reserveren, tenzij ze uit hetzelfde huishouden komen. Dit geldt ook voor kinderfeestjes.

Voor bezoek geldt nog steeds:

Het is verplicht te reserveren voor een bezoek aan De Naturij. Dit geldt voor ALLE bezoekers, ook voor de kinderen. De Speelhal is alleen toegankelijk op een aparte reservering.

📍 Ben je abonnee? Ga dan naar https://tickets.naturij.nl/nl/tickets Kies Abonnee houders (€ 0,00) en vul het aantal volwassenen EN kinderen in dat meekomt. 🚸 Komt er een kind mee dat niet op de kaart staat? Dan moet je apart een kaartje kopen voor dat kind.

🚸Komt er een volwassene mee die niet op de pas staat? Ook dan moet er apart een kaartje worden gekocht. ‼️Let op! Neem je reservering EN je pasje mee naar De Naturij!

📍 Heb je geen Jaarabonnement/DUOpas? Dan koop je tickets voor alle volwassenen en kinderen via https://tickets.naturij.nl/nl/tickets

Vervolgens kiest iedereen een tijdslot. We vragen iedereen om in dat tijdslot aan te komen zodat het aantal bezoekers verspreid komt. Kom dus op tijd! Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wil.

SPEELHAL

Voor de Speelhal moet apart gereserveerd worden. Voor spelen in de Speelhal geldt wel een begin- en eindtijd. Is je tijdsblok afgelopen dan moet iedereen weer naar buiten. Let op dat je eerst je toegang tot De Naturij reserveert. Voor het reserveren van de Speelhal vragen we per volwassene een klein bedrag. Hiervoor krijg je een hapje en een drankje van ons. Reserveer alleen als je zeker weet dat je komt op het door jouw gekozen tijdsblok, we geven geen geld terug voor de reserveringen.

Via deze link is te reserveren voor de Speelhal: Reserveer hier je tickets voor de Speelhal
Let op, reserveer tickets voor de volwassenen EN kinderen die naar binnen willen.

Overige regels

Alle binnenruimtes blijven gesloten (Reptielenhuis, Boerderij, etc.) Het Restaurant is nog gesloten. Afhalen buiten (bij het Snoep en IJsloket) is mogelijk. Je kunt koffie/thee/fris afhalen. Ook ijs, patat e.d. zijn gewoon verkrijgbaar. Graag alle afval netjes in de prullenbak gooien en dienbladen terug brengen.

Tickets omboeken

Heb je tickets gekocht en kan je toch niet komen? Omboeken kan via Ticket support. Houd je tickets bij de hand.

Uiteraard gelden alle overige regels van de overheid: houd 1,5 meter afstand, blijf thuis bij klachten, etc.

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bij ons is weer mogelijk. Boeken kan via Kinderfeestjes – De Naturij

Vergeet niet om nog apart te reserveren voor de toegang voor het park onder abonnee houder voor alle kinderen en begeleiders die meekomen naar het feestje.