Lees dit voor een bezoek aan De Naturij!

NIEUWE MAATREGELEN CORONA NATURIJ!

Het is verplicht te reserveren voor een bezoek aan De Naturij. Dit geldt voor ALLE bezoekers, nu ook voor de kinderen. Voor de Speelhal moet je een aparte reservering maken.

📍 Ben je abonnee? Ga dan naar https://tickets.naturij.nl/nl/tickets Kies Abonnee houders (€ 0,00) en vul het aantal volwassenen EN kinderen in dat meekomt. 🚸 Komt er een kind mee dat niet op de kaart staat? Dan moet je apart een kaartje kopen voor dat kind.

🚸Komt er een volwassene mee die niet op de pas staat? Ook dan moet er apart een kaartje worden gekocht. ‼️Let op! Neem je reservering EN je pasje mee naar De Naturij!

📍 Heb je geen Jaarabonnement/DUOpas? Dan koop je tickets voor alle volwassenen en kinderen via https://tickets.naturij.nl/nl/tickets

Vervolgens kiest iedereen een tijdslot. We vragen iedereen om in dat tijdslot aan te komen zodat het aantal bezoekers verspreid komt. Kom dus op tijd! Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wil.

SPEELHAL

Voor de Speelhal moet apart gereserveerd worden. Voor spelen in de Speelhal geldt wel een begin- en eindtijd. Is je tijdsblok afgelopen dan moet iedereen weer naar buiten. Let op dat je eerst je toegang tot De Naturij reserveert. Via deze link is te reserveren voor de Speelhal: Reserveer hier je tickets voor de Speelhal

Let op, reserveer tickets voor de volwassenen EN kinderen die naar binnen willen.

Tickets voor de Speelhal die geboekt zijn vóór of op 15 oktober zijn komen te vervallen. Alle reserveringen die gemaakt zijn voor de Speelhal gelden dus niet meer. Vanaf vrijdag 16 oktober kan er weer opnieuw gereserveerd worden onder de nieuwe voorwaarden.

Overige regels

In ons Restaurant en in de Speelhal is geen eten/drinken meer te koop. Het afhaalloket bij het restaurant blijft wel open. Eten/drinken nuttigen in het Restaurant, de Speelhal en op het terras mag niet meer. Op het park zelf is her en der zitgelegenheid waar je wel wat kan eten en drinken. Graag alle afval netjes in de prullenbakken gooien en eventuele kopjes/flesjes terug brengen naar het afhaalloket.  

Tickets omboeken

Had je tickets gekocht en kan je toch niet komen? Omboeken kan via Ticket support. Houd je tickets bij de hand.

Uiteraard gelden alle overige regels van de overheid: houd 1,5 meter afstand, blijf thuis bij klachten, etc.