Lees dit voor een bezoek aan De Naturij!

LOCKDOWN; OOK DE NATURIJ GESLOTEN

De 3e lockdown: ook De Naturij is gesloten.

Had je kaarten gekocht voor een dag die in de lockdown valt? Omboeken kan via Ticket support. Houd je tickets bij de hand.

Voor bezoek geldt nog steeds, ook na de lockdown:

Het is verplicht te reserveren voor een bezoek aan De Naturij. Dit geldt voor ALLE bezoekers, nu ook voor de kinderen. Voor de Speelhal moet je een aparte reservering maken.

📍 Ben je abonnee? Ga dan naar https://tickets.naturij.nl/nl/tickets Kies Abonnee houders (€ 0,00) en vul het aantal volwassenen EN kinderen in dat meekomt. 🚸 Komt er een kind mee dat niet op de kaart staat? Dan moet je apart een kaartje kopen voor dat kind.

🚸Komt er een volwassene mee die niet op de pas staat? Ook dan moet er apart een kaartje worden gekocht. ‼️Let op! Neem je reservering EN je pasje mee naar De Naturij!

📍 Heb je geen Jaarabonnement/DUOpas? Dan koop je tickets voor alle volwassenen en kinderen via https://tickets.naturij.nl/nl/tickets

Vervolgens kiest iedereen een tijdslot. We vragen iedereen om in dat tijdslot aan te komen zodat het aantal bezoekers verspreid komt. Kom dus op tijd! Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wil.

SPEELHAL

Voor de Speelhal moet apart gereserveerd worden. Voor spelen in de Speelhal geldt wel een begin- en eindtijd. Is je tijdsblok afgelopen dan moet iedereen weer naar buiten. Let op dat je eerst je toegang tot De Naturij reserveert. Voor het reserveren van de Speelhal vragen we per volwassene een klein bedrag. Hiervoor krijg je uiteraard ook wat. Via deze link is te reserveren voor de Speelhal: Reserveer hier je tickets voor de Speelhal

Let op, reserveer tickets voor de volwassenen EN kinderen die naar binnen willen.

Overige regels

Het Restaurant is gesloten. Afhalen buiten (bij het Snoep en IJsloket) is mogelijk. Graag alle afval netjes in de prullenbak gooien.

Tickets omboeken

Had je tickets gekocht en kan je toch niet komen? Omboeken kan via Ticket support. Houd je tickets bij de hand.

Uiteraard gelden alle overige regels van de overheid: houd 1,5 meter afstand, blijf thuis bij klachten, etc.