Lees dit voor een bezoek aan De Naturij!

Lees alle onderstaande informatie goed door:

Het is niet meer nodig om te reserveren voor het park. Ook hoeft er niet meer gereserveerd te worden voor de Speelhal.

Vooralsnog hoeven wij niet te werken met het coronatoegangsbewijs (QR-code). De Naturij is een doorstroomlocatie (hieronder vallen pretparken en dierentuinen en wij dus ook). Naar alle waarschijnlijkheid gaat het kabinet het coronatoegangsbewijs wel doorvoeren voor doorstroomlocaties maar daarvoor is eerst een wetswijziging nodig. Zolang die niet is doorgevoerd hoeven wij niet te werken met de QR-code.

De mondkapjesplicht geldt vanaf zaterdag 6 november 2021 weer in de binnenruimtes. Graag mondkapjes op doen bij binnenkomst in de binnenruimtes, ook bij de receptie.

Alle basisregels van de coronamaatregelen blijven gelden: Blijf thuis bij klachten en laat je testen voordat je de deur uit gaat. Ook als je al volledig gevaccineerd bent: handen wassen, nies en hoesten in de elleboog, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten. Wees nog steeds voorzichtig, het dringende advies van de overheid blijft 1,5 meter afstand houden.

Doe de coronagezondheidscheck voordat je De Naturij bezoekt. Bij ‘ja’ op één van de vragen stel je je bezoek uit.

Overige regels

Het Restaurant is open en afhalen is mogelijk, het terras is open. Koffie/thee, fris, patat, ijs, etc. zijn gewoon verkrijgbaar. Graag alle afval netjes in de prullenbak gooien en dienbladen, kopjes en flessen terug brengen.

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bij ons is mogelijk. Boeken kan via Kinderfeestjes – De Naturij

Het Reptielenhuis is gesloten i.v.m. een grote verbouwing. Het duurt even maar dan hebben we er straks iets heel moois voor terug.