Dagelijks open van 9 tot 17 uur. 

Dagelijks open van 9-18u

De Naturij zoekt een bestuurslid m/v

De organisatie

De Naturij is een begrip in heel Noord-Nederland. Het is een uniek natuur- en recreatiegebied van maar liefst 7 ha. groot aan de rand van Drachten. Het wordt bezocht door 175.000 bezoekers gemiddeld per jaar. Onze bezoekers bestaan veelal uit gezinnen en grootouders met kleinkinderen die een gezinspas aangeschaft hebben en dus meerdere keren per maand/jaar naar De Naturij komen.

De Naturij heeft behalve de kinderboerderij ook een grote speeltuin en overdekte Speelhal en vele andere leuke en leerzame voorzieningen, waaronder een Verkeerstuin en een educatief milieu- en natuurcentrum. Eén van de speerpunten van De Naturij is dat het fijne speel -en ontdekkingsplek wil zijn voor elk kind, al dan niet met een beperking.

Vanwege een vacante plek in het bestuur zoekt de Naturij  een algemeen bestuurslid met specifieke aandacht voor personeelszaken.

Profiel algemeen bestuurslid  met specifieke aandacht voor personeelszaken

  • Man/vrouw: evenwichtige verdeling in het bestuur,
  • Leeftijdsindicatie: geen,
  • Kennis van personeelszaken en aanverwante zaken,
  • Affiniteit met de doelgroep en doelstelling van de Naturij,

Meer informatie of reageren?

Voor informatie of reageren op deze vacature kunt u contact opnemen met de voorzitter van het bestuur Teo van der Zee, telefoonnummer: 06 14 300 369