Cadeaubonnen voor december!

Ze zijn er weer: de cadeaubonnen!

Geef met Sinterklaas of Kerstmis een jaar lang spelen op De Naturij cadeau! Verkrijgbaar in een leuke cadeauverpakking, speciaal voor pakjesavond of voor kerst. Heeft de ontvanger nog geen abonnement (staat niet in het systeem)? Dan krijgen ze de pasjes er gratis bij!

Je kan kiezen voor een standaard Gezinsabonnement, een VIP abonnement (de VIP abonnees krijgen nog leuke korting op andere uitjes) of een Opa & Oma abonnement.

De gever krijgt een bon voor een gratis kopje koffie of thee.

Voorwaarden:

  • De cadeaubon is alleen bedoeld om cadeau te geven. De naam van de gever en ontvanger worden genoteerd. Zo kunnen we ook zien of er bijvoorbeeld een extra kind op de bon staat.
  • De abonnementen zijn standaard voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Een extra kind (max 4 extra kinderen) toevoegen is mogelijk. Hiervoor gelden de abonnementsprijzen voor extra kinderen.
  • Het Opa & Oma abonnement is geldig voor 2 volwassenen.
  • Alle voorwaarden voor van de normale abonnementen gelden ook voor een abonnement met cadeaubon, m.u.v. de data zoals hieronder vermeld.
  • De bonnen kunnen gebruikt worden voor verlenging van een abonnement. (De prijzen van de pasjes worden dan echter niet verrekend als extra korting. De pasjes voor nieuwe abonnees zijn gratis bij deze actie, bestaande abonnees gebruiken hun huidige pas).
  • De Sinterklaasbon is geldig vanaf 10 december en het abonnement loopt dan tot 10 december 2023. De bon inleveren kan tot 1 maart 2023.
  • De kerstbon geldig vanaf 27 december en het abonnement loopt dan tot 27 december 2023. De bon inleveren kan tot 1 maart 2023.

Hoe werkt het? Koop de bon bij de receptie bij De Naturij. Geef bij voorkeur van tevoren door via de mail receptie@naturij.nl wat je graag wil hebben (Sint/kerst en welke abonnementsvorm en voor hoeveel kinderen).

Je geeft de bon cadeau op pakjesavond of met kerst. De ontvanger komt met de bon naar De Naturij. Hier vullen zij een formulier in en krijgen ze hun pasjes (indien ze die nog niet hebben). En dan… spelen maar!