Dagelijks open van 9 tot 18u.

Dagelijks open van 9-18u

Boerenmarkt zaterdag 24 juni

Graag nodigen we jullie uit voor onze boerenmarkt op zaterdag 24 juni van 10:30 tot 16:30 uur. Het wordt een gezellige dag vol mooie producten uit de streek, oude ambachten en natuurlijk onze dieren en speeltuin. Kom langs en geniet van de sfeer van vroeger op ons park!


De Naturij bestaat 50 jaar en dat willen we met jullie vieren 🥳 Daarom is er op zaterdag 24 juni GRATIS ENTREE. Zodat het voor iedereen mogelijk is om te komen.
Wij hopen jullie te zien op zaterdag 24 juni bij De Naturij!

Ook op onze markt staan?
We hebben nog een paar plekjes over! Ben jij een particulier of bedrijf die ambachtelijke producten of streekproducten wil verkopen? We hebben nog ruimte voor bijvoorbeeld een bakker, slager, groenteboer. Ook bloemen en planten zijn welkom!
Of wil je een oude ambacht demonstreren, oude landbouwvoer- en werktuigen laten zien of oud-Hollandse spellen laten zien? Alles is welkom! Stuur vrijblijvend een e-mail naar pr@naturij.nl voor meer informatie.

De Naturij kan foto’s of video’s (laten) maken van het park en haar bezoekers. Deze opnames kunnen wij gebruiken voor publicaties en promotionele doeleinden. Ook pers kan aanwezig zijn, met name tijdens evenementen. Wil je niet gefotografeerd of gefilmd worden? Mijd dan het gebied waar de opnames plaatsvinden.

Foto’s worden achteraf niet verwijderd van sociale media.