De Naturij - Kinderboerderij/natuur- en milieucentrum

Vacatures

 

Bij de kinderboerderij ‘De Naturij’ te Drachten ontstaat met ingang van 1 oktober 2017 de vacature van:

BEDRIJFSLEIDER
voor 36 uur per week

 

Sollicitaties kun je voor 26 juni 2017 richten aan de Stichting ‘De Naturij’, Oude Slingeweg 4, 9204 WS te Drachten of mailen naar bestuurnaturij@gmail.com.

Voor informatie over deze vacature en eventuele toezending van een uitgebreide vacature beschrijving en een beleidsplan kun je contact opnemen met de heer H. van der Land, bestuurslid, telefoon 0512-461697.

 

 

Bij de kinderboerderij ‘De Naturij’ te Drachten ontstaat met ingang van 1 juli 2017 de vacature van:

VERZORG(ST)ER EXOTISCHE DIEREN
voor 8 uur per week

 

Wij zij op zoek naar een vrijwilliger (m/v) om ons te helpen met de dierverzorging van exotische dieren. Het betreft de zondag van 09.00 tot 17.00.

Wat ga je doen?
Het gaat met name om de dierverzorging van onze reptielen. Je geeft de reptielen eten en water en geeft extra zorg aan de dieren die het nodig hebben. Je steekt tijd in het handtam maken van onze nieuwe dieren en het schoonmaken van de verblijven.

Wij verzorgen nog geen rondleidingen maar als je dat leuk vindt dan willen we dat graag samen met jou opzetten.

Interesse?
Ben je 16 jaar of ouder, woon je in de omgeving Drachten, wil je ervaring opdoen met reptielen en lijkt het je leuk om tegen een vergoeding in een enthousiast team te komen werken? Stuur ons dan voor 26 juni een korte uitdagende e-mail (boerderij@naturij.nl) waarom jij graag bij ons zou willen komen werken.