De Naturij - Kinderboerderij/natuur- en milieucentrum

Speelhal

Speelhal

De Speelhal is een grote overdekte hal waar vele kinderen tegelijk kunnen klimmen, klauteren, glijden, slingeren en onder andere ook balanceren. Er zijn verschillende klimtoestellen, ballenbakken, traptrekkers, trampolines en voor de allerjongsten is er een 'soft play mat' en een ballenbak met klimtorentje en glijbaan.

De Speelhal is in 2017 uitgebreid met onder andere een serre, een nieuw speelstructuur gedeelte met een hoge klim "power"-toren met uitkijk over het Naturij terrein.

De Speelhal restauratie is waar koffie, thee, limonade, cappucino, warme chocolademelk met slagroom, gebak, koeken, snoepgoed, slushpuppies, ijsjes, tosti's en hotdogs verkocht worden. 

Het bestellen van etenswaren in de Speelhal wordt binnenkort aangepast om meer aan de wensen van onze klanten te voldoen. Dit houdt in dat dan alle etenswaren uit de keuken van het restaurant in de Speelhal besteld kunnen worden.

Meegebrachte eet- en drinkwaren zijn buiten te nuttigen en NIET in de Speelhal, in het restaurant of het terras, m.u.v. babyvoeding.

 


Voor openingstijden zie 'Openingstijden'.

 

Opmerking; in de winterperiode zijn er aangepaste keuken openingstijden.