De Naturij - Kinderboerderij/natuur- en milieucentrum

 

DE NATURIJ IS BEPERKT OPEN

 

Alleen op reservering naar binnen

Onze abonnementhouders krijgen als eerste de mogelijkheid om ons te bezoeken. Vanaf dinsdag 2 juni mogen we ook weer bezoekers ontvangen die geen abonnement hebben. 

Vanwege veiligheidsredenen hanteren wij een maximaal aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken is het verplicht om van te voren te reserveren en een tijdvak te kiezen waarin je aan wil komen. Je kan dus niet zomaar naar De Naturij komen. Dit geldt voor ALLE bezoekers. 

De Speelhal, de Ponykar/Pony rijden, de Boerderij, het Spartelbad en het Restaurant (binnen) blijven voorlopig gesloten.

We vragen alle bezoekers om vooraf alle informatie over maatregelen en voorzieningen te lezen.

 

Zijn er zaken waarmee ik rekening moet houden voordat ik naar De Naturij kom?
Richtlijnen van het RIVM zijn ten alle tijden leidend! De veiligheid van de bezoekers, dieren en medewerkers staat voorop.  

De Naturij hanteert een maximum aantal bezoekers per dag. Het is het verplicht om van te voren toegang tot het park te reserveren. Je kan dagelijks bellen om te reserveren. Op zaterdag en zondag graag reserveren tussen 09.00 en 11.00 uur i.v.m. drukte. 

 

Welke maatregelen neemt De Naturij?

 • Er geldt een maximum aantal bezoekers per dag in het park
 • Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het verplicht om op voorhand online toegang tot het park te reserveren. Tot 2 juni laten we enkel abonnementhouders toe
 • Waar nodig zijn vloermarkeringen aangebracht om de 1,5 meter afstand aan te geven of om de looproute duidelijk te maken
 • Betaling alleen met pin of contactloos
 • Bepaalde attracties (Speelhal, Boerderij, etc.) zijn tijdelijk gesloten
 • Het restaurant is open als afhaalpunt, alleen koffie/thee, ijsjes e.d.
 • Medewerkers houden toezicht op groepsgrootte en de 1,5 meter afstand
 • De buitentoiletten zijn alleen open in geval van hoge nood (wij adviseren om thuis eerst naar het toilet te gaan)
 • Op verschillende punten staat desinfectiegel
 • Alleen particulier bezoek is toegestaan
 • Bezoekers blijven thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

 

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan elke dag. Houd je pasje (met nummer!) bij de hand. Wij vragen namelijk het pasnummer. Vanaf dinsdag 2 juni mogen ook bezoekers naar binnen die geen abonnementhouder zijn. Eerder reserveren is wel mogelijk. Je toegangskaartje koop je aan de kassa. 

Bij het reserveren kan je kiezen uit verschillende aankomsttijden. Het laatste tijdslot is van 16.00-16.30 uur. Eenmaal binnen mag je blijven zolang je wil (tot sluitingstijd). Je kan maximaal een week vooruit reserveren. 

Reserveren kan via ons eigen telefoonnummer: 0512-517744

Let op: Alléén de volwassenen en kinderen die op de pas staan mogen naar binnen na reservering. 

 

Kan zelf kiezen hoe laat ik naar De Naturij kom?

In principe wel, tenzij het tijdsblok dat je wil reserveren al vol zit. Je kan kiezen van tijdsblokken van een half uur over de hele dag. Dus aankomst tussen 11.00-11.30 uur bijvoorbeeld. Het eerste blok is tussen 09.00-09.30 uur. Het laatste blok is tussen 16.00-16.30 uur.

Het is wel de bedoeling dat je aankomt in het door jou gereserveerde tijdsblok. Dit doen we om opstoppingen en lange wachttijden te voorkomen.

 

Ik ben abonnementhouder maar ik weet niet of mijn pas nog geldig is.

Alle pasjes worden bij de receptie gecontroleerd. Bij een verlopen abonnement kan er direct verlengd worden.

 

Kan ik iets te eten/drinken kopen bij De Naturij?

Het restaurant is open maar alleen als afhaalloket. Tot en met 1 juni zijn er alleen koffie/thee, fris, ijsjes, snoep en koek verkrijgbaar. Alle bezoekers moeten hun drink- en etenswaren meenemen het park in, het is niet toegestaan om op het terras te zitten. 

Toiletgebruik bezoekers

Het toilet is alleen te gebruiken in het geval van uitzonderlijke nood. Een medewerker kan gevraagd worden het toilet te openen. Wij raden iedereen aan om voor het bezoek aan De Naturij thuis gebruik te maken van het toilet. 

 

Parkeren
De Naturij heeft een eigen parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden. 

 

Kan ik een kinderfeestje/schoolreis/familiedag boeken?

Nee, het is momenteel niet mogelijk om een groepsarrangement te boeken. 

 

Ik heb geen abonnement maar ik wil wel graag De Naturij bezoeken.

Op termijn gaan we weer open voor alle bezoekers. Helaas kunnen we nog niet aangeven wanneer dit exact is. Houd onze berichtgeving in de gaten.

 

 

 

 

      Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt op De Naturij? Veel werkzaamheden gaan door en de lente hangt in de lucht. Volg ons op Facebook en wij houden je op de hoogte!

 

 

 

 
       Kinderboerderij De Naturij Drachten